Transport Rotterdam

Elektrische autolaadkraan

HUB010 is een onderdeel van Vlot Logistics. Met de combinatie van HUB010 en Vlot Logistics kunt u rekenen op 125 jaar ervaring in de logistieke sector. De kracht van HUB010 is dat we een logistieke hub hebben aan de stadsrand van Rotterdam. Door deze hub kunnen we de ritten gemakkelijk in de stadsrand van Rotterdam bezorgen. Dit kan zowel door elektrisch transport in regio Rotterdam, als regulier aangedreven transport.

Het elektrische transport in regio Rotterdam

Elektrisch transport is iets innovatiefs. Omdat al het transport bij elkaar veel Co2 uitstoot, moeten we in oplossing gaan denken. Een oplossing om de co2 uitstoot naar beneden te halen in de transport wereld is bijvoorbeeld door elektrisch transport. Daarom heeft HUB010 flink geïnvesteerd in een elektrisch wagenpark zodat wij bedrijven kunnen ontzorgen als het gaat om emissievrij transport.

We transporteren vooral met elektrisch transport in Rotterdam omdat onze eigen logistieke HUB in Rotterdam staat. De elektrische bakwagens hebben ongeveer een actieradius van 150-200 kilometer, de elektrische kraanwagen heeft ook een actieradius van 150-200 kilometer, maar door de innovatie van de elektrische snellader kunnen we de elektrische autolaadkraan binnen 30-45 minuten opladen waardoor we eigenlijk tijdens het laden/lossen de autokraan kunnen opladen zodat we, door de snellader ook klussen kunnen aannemen die niet in regio Rotterdam zijn. Dus zo is alles mogelijk! Wilt u meer weten over het elektrische transport? Bekijk dan onze blog!

Zo spelen we in op de toekomstige emissievrije zones in Rotterdam. De emissievrije zones gelden dan voor de stad Rotterdam, waardoor je er met het transport wat niet emissievrij is, er niet meer in mag. Het elektrische transport is vooral gericht op regio Rotterdam. Met het elektrische transport in maken we de wereld samen schoner!

Kooiaap transport

kooiaap transport

HUB010 is ook thuis in het kooiaap transport. Met een volle vracht is een kooiaap helemaal in zijn element! De kooiaap kan gemakkelijk achter de vrachtwagen worden bevestigd waarna het de goederen plaatselijk kan leveren op de gewenste plaats. Een kooiaap is voor heel veel verschillende klussen inzetbaar, denk maar aan het laden of lossen van bouwmaterialen, witgoed, pallets met goederen en nog veel meer! Wij van HUB010 helpen u graag met het transport van uw goederen door middel van een kooiaap!

Heeft u vragen over het transport met een kooiaap of bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact op met ons door te bellen naar 085 053 2700 of een mail te sturen naar: info@HUB010.nl.

Bouwtransport Rotterdam

Gemeente Rotterdam heeft het plan gemaakt. De gemeente streeft ernaar om in 2040 ongeveer 50.000 nieuwe woningen te bouwen. En dat betekend natuurlijk dat er veel gebouwd moet worden in Rotterdam! HUB010 levert graag met grote zorg uw bouwmaterialen voor in de bouw. Dit kan zowel met ons elektrische transport als met het normale transport. Heeft uw bedrijf hulp nodig bij het transporteren van (bouw)goederen? Met ons wagenpark kunnen wij u helpen bij uw transport in regio Rotterdam.

Elektrisch wagenpark

Regulier wagenpark

  • Bakwagens
  • Bakbussen
  • Be combi’s
  • Trekkers
  • Autolaadkranen

Pallet transport

Pallet transport is een heel breed begrip, zo bieden wij heel veel soorten pallet transporten aan! Wij transporteren van pallet tot aan dakkapel, dus de mogelijkheden zijn eindeloos! Voor de grote transporten gebruiken we bijvoorbeeld de trekker met een trailer en voor de minder grote transporten kunnen we ook gebruik maken van de bakwagens of de bakbussen.

De pallet transporten kunnen worden gedaan door onze elektrische bakwagens, of door onze elektrische autolaadkraan. Zo hebben we zelf ook nog verschillende reguliere bakwagens (met eventueel een aanhanger), bakbussen, meerdere be combi’s, verschillende trekkers die de klussen voor uw pallet transport kunnen klaren.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Zoals u misschien al wel heeft gelezen heeft u nu een idee wat wij allemaal kunnen aanbieden. Heeft u vragen of bent u geïntereseerd? Dan kunt u ons bereiken op 085 053 2710. Of mail ons naar info@HUB010.nl. De koffie staat al aan!