De elektrische bakwagen met laadklep

elektrische bakwagen met laadklep

De markt voor het elektrische transport wordt steeds groter. Hier speelt HUB010 op in met een wagenpark van verschillende elektrische voertuigen zoals een elektrische bakwagen met laadklep, een elektrische autolaadkraan en nog veel meer (elektrische) voertuigen. Zo beschikt HUB010 ook over verschillende diesel -en CNG aangedreven voertuigen!

Transport door een elektrische bakwagen met laadklep

De elektrische bakwagen met laadklep heeft een actieradius van +/- 200 kilometer. Dit verschilt natuurlijk per lading. Hoe zwaarder de lading, des te minder de actieradius. De bakwagens zijn te gebruiken voor ritten tot maximaal 6-7 ton. De bakwagen is geschikt voor transport van zwaardere goederen. Via de laadklep kunnen de goederen veilig en efficiënt gelost of geladen worden. Doordat de elektrische bakwagen geluidsstil is, wordt er geen geluidshinder ervaren.  Zo zoeft de elektrische bakwagen muisstil over de weg naar de gewenste bestemming.

De elektrische bakwagen wordt opgeladen bij een laadpaal in Rotterdam. De oplaadtijd van een bakwagen is momenteel 4-6 uur. Zo hebben we bakwagens die een bak kunnen vervoeren met goederen en zo beschikken we ook over een elektrische bakwagen met een platte laadbak. Onder deze tekst zie je de elektrische bakwagens waar een bak op kan en bij de bovenste foto zie je een bakwagen met een platte bak. Beide bakwagens hebben een actieradius van ongeveer 200 kilometer.

Snellader voor de elektrische kraanwagen

Wij zitten natuurlijk niet stil, we houden ons bezig met de innovatie van het elektrische transport! Zo gebruiken we sinds kort een snellader voor de elektrische kraanwagen. Hierdoor kunnen wij de actieradius van de elektrische kraanwagen vergroten. Door de snellader is een kraanwagen binnen 45-60 minuten opgeladen. Een elektrische kraanwagen kan dan ter plekke op de bouwplaats opgeladen worden, waardoor we onze actieradius vergroten, ideaal dus!

Over deze nieuwe ontwikkeling is ook een mooie post gemaakt met een bijpassend filmpje. Klik op deze link om er meer over te zien en te lezen!

Wat biedt HUB010 jou aan?

Met ons grote elektrische wagenpark zijn wij in staat om goederen te vervoeren in regio Rotterdam. De transporten worden uitgevoerd door speciaal opgeleide chauffeurs. Het wagenpark van HUB010 bestaat uit zowel elektrische als diesel aangedreven voertuigen.

HUB010 denkt graag met je mee over de mogelijkheden van elektrisch transport. Met ons wagenpark zijn we in staat om zowel kleine als grote klussen te doen. Dit kan bijvoorbeeld een grote klus zijn op 4 hoog met een elektrische kraanwagen of het bezorgen van een pallet met één van onze elektrische bakwagens. Alle elektrische voertuigen hebben een actieradius tussen de 150-220KM. HUB010 biedt heel veel verschillende mogelijkheden aan, zo vervoeren wij van pakket tot aan een dakkapel. Zwaar vervoer is daarom dus ook mogelijk bij HUB010.

Pallet opslag in Rotterdam bij HUB010

Het opslaan van goederen en pallets is ook mogelijk bij HUB010. Wij kunnen jou voorzien van zowel binnen als buiten opslag. Met de opslag aan de stadsrand van Rotterdam is het gemakkelijk om de goederen op te halen en aan te leveren. Binnen bij onze opslag worden je goederen opgeslagen in de loods. Hierbij worden de goederen droog bewaard. Ben je benieuwd naar de tarieven en de mogelijkheden voor opslag bij HUB010? Neem dan snel contact met ons op via: 085-0532 700 of info@HUB010.nl 

Elektrische trekker & CNG aangedreven voertuigen

Innovatie is één van onze speerpunten. Zo komt er binnenkort een elektrische 50tons trekker die voor nog meer klussen kan worden ingezet! Ook beschikken wij over CNG -en diesel aangedreven voertuigen. Voertuigen op CNG stoten minder Co2 uit in vergelijking met de diesel aangedreven voertuigen. CNG is één van de schoonste fossiele brandstoffen. Zo is CNG ongeveer 35-75 procent goedkoper in vergelijking met benzine en diesel.

Contact

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 085-0532 700 of stuur een mail naar info@hub010.nl