Over ons

Diverse overheden en betrokken partijen hebben met het Klimaatakkoord het startsein gegeven toe te werken naar schonere, emissievrije binnensteden. Gemeente Rotterdam is één van de gemeenten welke hier al actief naar toewerkt. De stadslogistiek zal hiermee de komende jaren drastisch veranderen. Onder andere door de inzet van zero-emissie zones, lichte elektrische voertuigen en stadshubs. Vlot Logistics en BeLo Logistiek hebben middels een samenwerking het initiatief HUB010 opgezet, met als doel ook daadwerkelijk oplossingen aan te dragen voor het verminderen van stedelijke transportbewegingen, reductie van uitstoot en een schone leefomgeving!

Vlot Logistics

Vlot Logistics bestaat dit jaar precies 125 jaar en biedt een breed dienstenpakket op het gebied van opslag, distributie en transport. Met verschillende 100% elektrische vrachtauto’s zijn ze dé pionier op het gebied van elektrisch vrachtvervoer. Hun nieuwste aanwinst is een 100% elektrische 40tm kraanwagen voor de bouwlogistiek. Daarnaast heeft Vlot Logistics deelgenomen aan een Europese pilot op het gebied van waterstofvrachtvervoer.

BeLo Logistiek

BeLo Logistiek is een jong, snelgroeiende organisatie met als doel bouwlogistiek beter en efficiënter te organiseren. Dat is het specialisme van BeLo Logistiek. Naast deze specialiteit beschikt BeLo Logistiek over BE-trekker-combinaties in het middensegment met een maximum laadvermogen van 7 ton. Met deze vervoersmiddelen, die rijden op CNG (Compressed Natural Gas), transporteren zij machines en materialen op een duurzame manier.

Wilt u weten hoe wij u kunnen helpen of heeft u een logistiek vraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op!