Warehousing Rotterdam

Opslag Rotterdam, Schelluinen en Sliedrecht

Voor de warehousing faciliteiten in Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres! Door onze hub kunnen we warehousing in Rotterdam aanbieden. Zo ligt ons warehouse aan de stadsrand van Rotterdam. Wij bieden de mogelijkheden om de opslag in ons warehouse te doen. Zo beschikken we ook over een buitenterrein waardoor we ook nog eens opslag kunnen aanbieden op ons terrein.

Met de hoeveelheid aan opslagmogelijkheden bieden we u ook nog eens het totaalpakket aan. Zo zijn we namelijk gespecialiseerd in de logistieke sector, hierbij kunnen we uw goederen ook nog eens (elektrisch) ophalen en/of transporteren naar de gewenste locatie.

Door onze verschillende vestigingen bieden we u ook de mogelijkheden om goederen op te slaan in:

Voor vragen of de inzichten van onze tarieven kunt u contact met ons op nemen door te bellen naar: 085 053 2710 of door een mail te sturen naar: info@hub010.nl

Opslag en overslag in Rotterdam, Schelluinen en Sliedrecht

Voor opslag en overslag in Rotterdam bent u bij HUB010 aan het juiste adres. Omdat we de mogelijkheid bieden om voor zowel bedrijven als particulieren op te slaan kunnen we samen met de opslag en overslag een totaalpakket aanbieden. We zijn dan dus ook echt gefocust op het complete logistieke plaatje. Zo kunnen we in Rotterdam, Schelluinen en Sliedrecht bedrijven en particulieren ontzorgen als het gaat om de opslag en overslag.

Container opslag Rotterdam

Wij bieden ook container opslag in Rotterdam aan. Zo kan u uw container met goederen bij ons opslaan. We bieden ook de mogelijkheid om uw containers op te halen, naar onze opslag te brengen en het eventueel weer te leveren op de gewenste locatie.

De container opslag kan zowel binnen als buiten bij HUB010. Omdat onze hub aan de stadsrand van Rotterdam ligt is het bijvoorbeeld ideaal voor u om uw containers of goederen bij ons op te slaan.

Pallet opslag in Rotterdam, Schelluinen en Sliedrecht

Als u zoekt naar de opslag voor uw pallet(s), dan kunnen wij u daarbij helpen! Wij van HUB010 bieden (pallet) opslag aan in Rotterdam, Schelluinen en in Sliedrecht. Hierbij gaat het dan vooral om de opslag in een loods of een warehouse. Zo stellen we ook de mogelijkheid om uw palletopslag buiten te doen. De keus is aan u!

Één van onze opslagplaatsen zit aan de stadsrand van Rotterdam. Met een buiten- en binnenterrein kunnen we de opslag compleet maken. Zo bieden we veel meer dan alleen palletopslag. Denk maar aan archieven opslag, opslag van containers, bouwmaterialen noem het maar op! U zegt het, wij regelen het!

Bent u benieuwd naar de tarieven of heeft u andere vragen? Stuur dan een mail naar Info@hub010.nl, zo zijn wij ook te bereiken op 085 053 2700. Dan zoeken wij samen naar een oplossing voor uw probleem!