Zero Emission transport

HUB010 draagt actief bij aan het verduurzamen van de logistieke dienstverlening. Om opdrachtgevers hier de tools voor te bieden is er de afgelopen jaren geïnvesteerd in emissievrije voertuigen in verschillende categorieën. Zo beschikken we over diverse elektrische 19-tons bakwagens, een elektrische 40tm autolaadkraan en verschillende CNG aangedreven BE-combi’s.

Last-mile emissievrij in Rotterdam

De first-mile vindt zo nodig conventioneel plaats, waarna HUB010 de last-mile emissievrij uitvoert. Dit geldt uiteraard ook voor retourstromen. Het proces is hiermee ook geschikt voor goederenstromen die verder van de stad vandaan starten. Onze voertuigen hebben voldoende actieradius om een gehele dag in de stad te kunnen leveren.

Vlot Logistics in Rotterdam

Emissievrij vervoer van pakket tot dakkapel

Of het nu gaat om een klein pakket voor de retail of een volle vracht 3 hoog op een bouwproject, met diverse emissievrije (kraan)voertuigen is er voor elk project een passende oplossing! Onze vloot bestaat uit diverse soorten voertuigen die elektrisch of CNG aangedreven zijn.

Verschillende overheden en betrokken partijen hebben middels het Klimaatakkoord het startsein gegeven toe te werken naar schonere, emissievrije binnensteden. Gemeente Rotterdam is één van de gemeenten die hier al actief naar toewerkt. De stadslogistiek zal hiermee de komende jaren drastisch veranderen. Onder andere door de inzet van zero-emissie zones, lichte elektrische voertuigen en stadshubs. Vlot Logistics en BeLo Logistiek hebben middels een samenwerking het initiatief HUB010 opgezet, met als doel ook daadwerkelijk oplossingen aan te dragen voor het verminderen van stedelijke transportbewegingen, reductie van uitstoot en een schone leefomgeving!

Condor Transportspecialisten

Heeft u een logistieke uitdaging en bent u opzoek naar een duurzame oplossing? Neem contact met HUB010 op via 085 053 2710. Mailen kan ook naar info@HUB010.nl. We denken graag met u mee.

100% elektrische kraanwagen

Eerste 100% elektrische kraanwagen in Europa de weg op voor Vlot Logistics en HUB010